Széchenyi 2020

Tündérvölgy Értékeiért Egyesület

Az egyesület székhelye: 7524 Kiskorpád, Petőfi S. u. 20.

Honlap: www.tundervolgyert.hu

E-mail cím: tundervolgyi@gmail-com

 

Az egyesület fő célja a Kiskorpád 0124/3 hrsz. alatt álló kápolna, mint helyi védelem alatt álló építmény külső és belső felújítása, restaurálása, majd látogathatóvá tétele.

Az egyesület magánemberek támogatásából elvégezte a tető és torony felújítást, esőcsatornázást, áramellátást, villámvédelmet, a kripta újraboltozását, valamint a belső vakolást és festést.

A külső homlokzat vakolására, festésére benyújtott LEADER pályázat támogatási összege sikeres elszámolás után 1,3 millió forint lesz. A hátralévő munkálatok - nyílászárók, belső aljzatburkolás, külső tereprendezés, harang öntetés – még jelentős kiadásokkal járnak

Az egyesület céljaival azonosulni tudó támogatók adójuk 1%-ának felajánlását a 18774506-1-14 adószámra előre is köszönjük.

 

kápolna2.jpg2014.05.29_072.JPG

 

Az egyesület célja továbbá a horgászat, mint szabadidős tevékenység sportszerű gyakorlása. A környezet szeretete és védelme. Az ifjúságot a horgász sportra és a természet szeretetére, védelmére nevelés.

2013.10.29_004k.jpg

Az Egyesület céljával megegyezőnek tartja, ezért magáénak érzi a természetvédelem törekvéseit, az élővilág és az élőhelyek sokféleségének megőrzése terén. E célok megvalósításához, fejlesztéséhez tevőleges hozzá kíván járulni.