Szent Kristóf Udvarház Kft.

Cím: 7524 Kiskorpád Szabadság tér  23.

 

Szent Kristóf Udvarház Gyermek és Ifjúsági Tábor Öko-bio szálláshely

Szent Kristóf Udvarház Gyermek és Ifjúsági Tábor Öko-bio szálláshely Kiskorpádon a Gige felé vezető úttól 500 m-re a falu leghátsó csücskében, de több turisztikai nevezetesség ( Szigetes-tó, Villa Courpad Csárda és Rendezvénypark, Tündérvölgy, Agapé Bemutatóház és Állatsimogató) közelében található.

Táborban egy 196 m2-es kiszolgáló épület található, amelyben van recepció, tanári-, és betegszoba, vizesblokkok, étkező, konyha, és középen egy bemutató tér, ahol a nagyszüleink által használt paraszti világ kellékeit mutatjuk be. A hely különlegessége, hogy tisztításra, takarításra csak természetes anyagokat használunk, a környezetbarát gyökérzónás szennyvíztisztítás miatt.

A férőhelyek száma: max. 30 fő. A gyerekek, vendégek 3db 9-10 fős telepített sátorban vannak elhelyezve, amelynek hajópadló az alja, emeletes ágyak vannak benne, vászon az oldala, és PVC a teteje, 2150 m2-es alapterületen, különböző sportolási lehetőségekre is van lehetőség.( foci, ping-pong, ugráló)

Az iskolai szünetekben hétfőtől péntekig várjuk a diákokat. A tábori turnusokat májustól októberig lehet igénybe venni, ahol gyerekek nemcsak a csodálatos tájjal és élőlényekkel ismerkedhetnek meg, hanem azzal is, hogy miként élhetünk békében és boldogan együtt velük. Továbbá azzal, hogy mennyire fontosak a közösségek az ember életében. A helyi termelőknél lehet tehenet fejni, lovat ápolni, kertészkedni, lepényt sütni, lekvárt és sajtot készíteni. Kirándulások során megismerkedni a környék élővilágával, ehető és mérgező élőlényeivel, gyógynövényeivel. Mesemondót hallgatni, énekelni, néptáncot tanulni, közösségi játékokat játszani. Helyben szappant készíteni, kosarat fonni, madárodút készíteni. Nem utolsósorban méhészkedni, csillagokat vizsgálni, horgászni, szarvasbőgést hallgatni is. Mindezt pedig tapasztalt és lelkes táborvezetők segítségével.

Nyaralni várjuk a családokat, cégeket, egyéb csoportokat aktív vagy passzív hétvégékre is. Ellátás és programok igény szerint.

Tréning: A hely alkalmas különböző tréningek helyszínéül, valamint egyéb oktatási célokra is. Horgászat: a Szigetes-tó. Napijegy-váltása helyszínen lehetséges.

Kirándulások: egynapos összejövetelek, rendezvények lebonyolítása igény szerint.

 

Áraink

Szállás: 2 700 Ft / fő / éj - Ellátás: 1 700 Ft / fő / nap (háromszori étkezés). Minden 15 gyerek után 1 pedagógus kísérő szállásdíja ingyenes!

Lehetőség van arra is, hogy a családok ellátás nélkül vegyék igénybe szolgáltatásainkat,- ehhez a főzési lehetőséget és az étkezéshez szükséges eszközöket biztosítjuk 200 Ft / fő / nap konyhahasználati díj ellenében.

 

További részletek talál a www.szentkristofudvarhaz.hu honlapon,

vagy hívja Lukács Cecíliát a 06-30-846-6006-os telefonszámon.